Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Mid Lancs XC League - Burnley (Ladies)
X COUNTRY ON SATURDAY 24 OCTOBER 2015 AT 2.00 PM
DISTANCE
6 KM
RACE STATS
WINNER 00:22:44  •  WINNER (F) 00:22:44  •  192 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2015  •  2015  •  2013
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(10 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
30th (30th)
Nicola Nuttall
00:26:42
+00:03:58
15.6%
44th (44th)
Helen Buchan
00:27:41
+00:04:57
22.9%
82nd (82nd)
Nicola Regan
00:29:46
+00:07:02
42.7%
94th (94th)
Jenny McAndrew
00:30:18
+00:07:34
49.0%
124th (124th)
Kelly Stanworth
00:33:12
+00:10:28
64.6%
127th (127th)
Clare Powell
00:33:17
+00:10:33
66.1%
152nd (152nd)
Ann Hartley
00:35:05
+00:12:21
79.2%
159th (159th)
Gel Wells
00:35:25
+00:12:41
82.8%
167th (167th)
Anne Smith
00:36:28
+00:13:44
87.0%
DNF
Michelle Brooks
00:00:00
 
 
FASTEST 10 TAC LADIES
00:21:43
Christina Singleton
2015
00:26:18
Nicola Regan
2015
00:26:28
Jenny McAndrew
2015
00:26:41
Dawn Tibbs
2017
00:26:42
Nicola Nuttall
2015
00:27:32
Autumn Pearson
2018
00:27:41
Helen Buchan
2015
00:27:54
Jill Maxfield
2015
00:27:55
Emma Balderson
2018
00:28:08
Justine Jordan
2018
October 2015
31
TRAIL
26
ROAD
25
WYCOLLER
FELL
25
TRAIL
25
ACCRINGTON
ROAD
24
KETTLEWELL
FELL
24
LLANBERIS
ROAD
18
MULTI-TERRAIN
18
ROAD
18
ROAD
18
HELWITH BRIDGE
DUATHLON
18
BRIGHTON & HOVE
ROAD
18
ROAD
18
AMSTERDAM
ROAD
17
PILLING
ROAD
17
ROTHERHAM
ULTRA
11
BLACKPOOL
ROAD
11
ROAD
11
ROAD
11
ROAD
10
WASDALE HEAD
FELL
10
AMBLESIDE
FELL
10
ROAD
04
ROAD
04
KIELDER WATER
TRAIL
04
ROAD
04
RELAY
04
ROAD
04
ROAD
04
ROAD
04
TRIATHLON