Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Garstang Half Marathon
ROAD ON SUNDAY 3 SEPTEMBER 2017 AT 11.00 AM
DISTANCE
13.1 MILES
RACE STATS
WINNER 01:14:19  •  WINNER (F) 01:31:06  •  172 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  †2010
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(4 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
10th
Adam Holda
01:24:44
+00:10:25
5.8%
33rd
Tom Cosway
01:32:56
+00:18:37
19.2%
45th
Dennis Smith
01:35:14
+00:20:55
26.2%
80th
Chris Emmerson
01:47:16
+00:32:57
46.5%
FASTEST 10 TAC MEN
01:24:44
Adam Holda
2017
01:25:56
Chris Quigley
2013
01:26:41
Dave Lord
2013
01:28:48
Graham Rose
2015
01:29:25
Derrick Marsh
2010†
01:32:15
Lee Booth
2014
01:32:56
Tom Cosway
2017
01:34:57
Adam Howard
2014
01:35:14
Dennis Smith
2017
01:37:05
John McDonald
2013
FASTEST 10 TAC LADIES
01:38:52
Nicola Nuttall
2015
01:44:33
Autumn Pearson
2015
01:48:08
Tanya Bunkham
2016
01:56:54
Jill Maxfield
2012
September 2017
30
CLIVIGER
FELL
30
LANCASTER
ROAD
27
MULTI-TERRAIN
24
ROAD
24
ROAD
24
INVERNESS
ROAD
24
ROAD
23
FELL
23
GLUSBURN
FELL
20
WHITWORTH
MULTI-TERRAIN
17
MULTI-TERRAIN
17
TRAIL
17
TRAIL
17
ROAD
16
WASDALE HEAD
FELL
16
GUISBOROUGH
ULTRA
16
TRIATHLON
14
MULTI-TERRAIN
10
FELL
10
TRAIL
10
FELL
10
NEWCASTLE
ROAD
09
ULTRA
07
WHITWORTH
FELL
05
GOSFORTH
ROAD
03
HEBDEN BRIDGE
FELL
03
ROAD
03
MORECAMBE
ROAD
03
WIGAN
ROAD
02
FORT WILLIAM
FELL
02
GLENRIDDING
FELL