Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Rodney Round
ROAD ON SUNDAY 22 OCTOBER 2017 AT 11.30 AM
DISTANCE
6 KM
RACE STATS
WINNER 00:22:58  •  WINNER (F) 00:25:40  •  79 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  2014  •  2013
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(79 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
1st
Chris Singleton
00:22:58
+00:00:00
1.3%
2nd
Kevin Salter
00:24:35
+00:01:37
2.5%
3rd
Martin Greenwood
00:24:50
+00:01:52
3.8%
4th
Kevin Fenton-Clough
00:25:22
+00:02:24
5.1%
5th (1st)
Christina Singleton
00:25:40
+00:02:42
6.3%
6th
Michael Wrigley
00:26:06
+00:03:08
7.6%
7th
Paul Hare
00:26:25
+00:03:27
8.9%
8th
Paul Parfitt
00:26:34
+00:03:36
10.1%
9th
Adrian Blackledge
00:26:40
+00:03:42
11.4%
10th (2nd)
Autumn Pearson
00:27:04
+00:04:06
12.7%
11th
James Crook
00:27:21
+00:04:23
13.9%
12th
Peter Stobbs
00:27:27
+00:04:29
15.2%
13th
Sean Cole
00:28:00
+00:05:02
16.5%
14th
Neil Alderman
00:28:22
+00:05:24
17.7%
15th (3rd)
Nicola Nuttall
00:28:34
+00:05:36
19.0%
16th
Simon Strachan
00:28:43
+00:05:45
20.3%
17th
Darren Horner
00:28:45
+00:05:47
21.5%
18th (4th)
Sophie Stanworth
00:28:58
+00:06:00
22.8%
19th
Gareth Towers
00:29:01
+00:06:03
24.1%
20th
Adam Howard
00:29:05
+00:06:07
25.3%
21st
Gary Barwell
00:29:07
+00:06:09
26.6%
22nd
Andrew Braithwaite
00:29:17
+00:06:19
27.8%
23rd
Craig Eccles
00:29:21
+00:06:23
29.1%
24th
Derrick Marsh
00:29:53
+00:06:55
30.4%
25th
David Howard
00:29:56
+00:06:58
31.6%
26th
John McDonald
00:30:00
+00:07:02
32.9%
27th
Scott Hunt
00:30:02
+00:07:04
34.2%
28th (5th)
Kelly Lovick
00:30:31
+00:07:33
35.4%
29th
Mark Duerden
00:30:32
+00:07:34
36.7%
30th (6th)
Ellie Singleton
00:30:38
+00:07:40
38.0%
31st
Matthew Scrivener
00:30:46
+00:07:48
39.2%
32nd (7th)
Dawn Tibbs
00:30:49
+00:07:51
40.5%
33rd (8th)
Isabel Hartley
00:30:51
+00:07:53
41.8%
34th
Sean Fitzpatrick
00:31:05
+00:08:07
43.0%
35th (9th)
Paige Singleton
00:31:08
+00:08:10
44.3%
36th (10th)
Lucy Brown
00:31:10
+00:08:12
45.6%
37th
Stephen Hall
00:31:19
+00:08:21
46.8%
38th
Paul Marsden
00:31:22
+00:08:24
48.1%
39th
Allan Boult
00:31:26
+00:08:28
49.4%
40th
Mark Pemberton
00:32:24
+00:09:26
50.6%
41st
Gavin O'Connor
00:32:28
+00:09:30
51.9%
42nd
Colin Smith
00:32:43
+00:09:45
53.2%
43rd
Ian Hothersall
00:33:39
+00:10:41
54.4%
44th
Stephen Scrivener
00:33:43
+00:10:45
55.7%
45th (11th)
Victoria Rogan
00:34:10
+00:11:12
57.0%
46th
Duncan Edwards
00:34:14
+00:11:16
58.2%
47th
Ashley Eastwood
00:34:24
+00:11:26
59.5%
48th (12th)
Emma Balderson
00:34:35
+00:11:37
60.8%
49th
Graham Odgers
00:35:14
+00:12:16
62.0%
50th (13th)
Verity Brown
00:35:23
+00:12:25
63.3%
51st
Wayne Ellison
00:35:33
+00:12:35
64.6%
52nd (14th)
Yvonne Sharpe
00:35:35
+00:12:37
65.8%
53rd (15th)
Elaine Corcoran
00:35:43
+00:12:45
67.1%
54th
Gary Sutcliffe
00:35:52
+00:12:54
68.4%
55th (16th)
Linda Ensby
00:35:59
+00:13:01
69.6%
56th (17th)
Claire Storozuk
00:36:20
+00:13:22
70.9%
57th
Lee Ford
00:36:22
+00:13:24
72.2%
58th (18th)
Cheryl Ellis
00:36:52
+00:13:54
73.4%
59th (19th)
Karen Windle
00:37:30
+00:14:32
74.7%
60th (20th)
Paula Walsh
00:37:39
+00:14:41
75.9%
61st (21st)
Roxanne McIlvenny
00:38:09
+00:15:11
77.2%
62nd (22nd)
Tracy Parkinson
00:39:07
+00:16:09
78.5%
63rd (23rd)
Michelle Hall
00:39:56
+00:16:58
79.7%
64th (24th)
Heather Bachelor
00:40:05
+00:17:07
81.0%
65th (25th)
Lindsay Whitham
00:40:22
+00:17:24
82.3%
66th (26th)
Jackie Allen
00:40:26
+00:17:28
83.5%
67th (27th)
Gemma Carson
00:40:29
+00:17:31
84.8%
68th (28th)
Laura Laycock
00:41:12
+00:18:14
86.1%
69th (29th)
Marie Fisher
00:41:33
+00:18:35
87.3%
70th (30th)
Elaine Holdsworth
00:41:56
+00:18:58
88.6%
71st
Lawrence Taylor
00:43:17
+00:20:19
89.9%
72nd (31st)
Kelly Lockett
00:44:01
+00:21:03
91.1%
73rd (32nd)
Zoe Lockett
00:44:06
+00:21:08
92.4%
74th
Matt Allison
00:44:08
+00:21:10
93.7%
75th (33rd)
Cheryl Blackburn
00:45:03
+00:22:05
94.9%
76th (34th)
Elizabeth Murphy
00:45:08
+00:22:10
96.2%
77th (35th)
Gillian Smith
00:45:11
+00:22:13
97.5%
78th (36th)
Mo Boden
00:47:39
+00:24:41
98.7%
79th (37th)
Diane Shaw
00:47:42
+00:24:44
100.0%
FASTEST 10 TAC MEN
00:22:51
Chris Singleton
2013
00:24:08
Dave Potter
2016
00:24:16
Steven Gregory
2013
00:24:20
Paul Redman
2013
00:24:24
David McCabe
2018
00:24:25
David Fort
2016
00:24:35
Kevin Salter
2017
00:24:38
Graham Rose
2013
00:24:50
Martin Greenwood
2017
00:25:10
Paul Brown
2013
FASTEST 10 TAC LADIES
00:25:40
Christina Singleton
2017
00:27:04
Autumn Pearson
2017
00:27:07
Fiona Hall
2013
00:27:14
Karen Driver
2013
00:27:23
Fionnuala Swann
2018
00:27:33
Debbie Earnshaw
2013
00:28:32
Michelle Brooks
2014
00:28:34
Nicola Nuttall
2017
00:28:58
Sophie Stanworth
2017
00:29:22
Kerrie-Anne Bretherton
2013
October 2017
29
WYCOLLER
FELL
29
ACCRINGTON
ROAD
29
FRANKFURT
ROAD
29
ROAD
28
LLANBERIS
ROAD
22
COLNE
ROAD
22
ROAD
22
ROAD
21
TRAIL
21
ROAD
15
BLACKPOOL
ROAD
15
ROAD
15
ROAD
14
X COUNTRY
14
X COUNTRY
08
ROAD
08
HAWORTH
FELL
08
ROAD
08
ROAD
08
ROAD
08
ROAD
07
TRAIL
07
TRAIL
07
CALDBECK
ULTRA
01
ROAD
01
ROAD
01
LITTLEBOROUGH
ROAD
01
TRAIL
01
ROAD
01
ROAD
01
RELAY
01
ROAD
01
KINLOCHLEVEN
TRAIL