Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Yorkshireman Half Marathon
FELL ON SUNDAY 9 SEPTEMBER 2018 AT 10.30 AM
DISTANCE
14.8 MILES
ASCENT
1750 FEET
RACE STATS
WINNER 01:40:08  •  WINNER (F) 01:51:59  •  256 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010  •  2009
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(19 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
23rd
Martin Greenwood
01:58:01
+00:17:53
9.0%
32nd
Neil Smith
02:01:42
+00:21:34
12.5%
46th
Andrew Fairburn
02:04:53
+00:24:45
18.0%
88th
Kevin Fenton-Clough
02:15:40
+00:35:32
34.4%
90th
James Crook
02:16:16
+00:36:08
35.2%
115th (21st)
Lucy Brown
02:30:55
+00:50:47
44.9%
123rd
Mark Duerden
02:33:53
+00:53:45
48.0%
168th (50th)
Victoria Rogan
02:45:31
+01:05:23
65.6%
169th (51st)
Emma Walker
02:45:34
+01:05:26
66.0%
180th (56th)
Karen Windle
02:49:12
+01:09:04
70.3%
185th
Gary Sutcliffe
02:50:57
+01:10:49
72.3%
204th
Paul Marsden
03:05:17
+01:25:09
79.7%
224th (82nd)
Michelle Barnsley
03:22:00
+01:41:52
87.5%
242nd (98th)
Ruth Crompton
03:49:01
+02:08:53
94.5%
244th (100th)
Jeanette Sutcliffe
03:49:05
+02:08:57
95.3%
DNF
Michael Wrigley
00:00:00
 
 
DNF
Lynne Hawthornthwaite
00:00:00
 
 
DNF
Paul Roberts
00:00:00
 
 
DNF
Lorna Edgar
00:00:00
 
 
FASTEST 10 TAC MEN
01:56:27
Heath McDonald-Noble
2012
01:58:01
Martin Greenwood
2018
02:01:38
Simon Kelly
2011
02:01:42
Neil Smith
2018
02:04:53
Andrew Fairburn
2018
02:06:20
Ian Greenwood
2015
02:07:04
Dean Ralphson
2014
02:08:32
John Edmondson
2009
02:09:55
Paul Hartley
2013
02:10:20
Lee Booth
2011
FASTEST 10 TAC LADIES
02:00:50
Debbie Earnshaw
2013
02:03:20
Molly Ralphson
2013
02:11:46
Fiona Hall
2011
02:14:16
Fionnuala Swann
2011
02:14:40
Autumn Pearson
2014
02:25:05
Samantha Hesketh
2013
02:25:22
Kerrie-Anne Bretherton
2016
02:25:45
Alison Hoyle
2010
02:30:05
Lucy Brown
2016
02:34:10
Jenny Garside
2012
September 2018
30
TRAIL
30
ROAD
30
LITTLEBOROUGH
ROAD
29
BURNLEY
FELL
29
ULTRA
23
INVERNESS
ROAD
22
PORTHMADOG
TRAIL
22
GLUSBURN
FELL
16
KEIGHLEY
FELL
16
TRAIL
16
TRAIL
16
LYTHAM ST ANNES
ROAD
15
TRAIL
15
AMBLESIDE
FELL
09
FELL
09
WIGAN
ROAD
09
FELL
06
WHITWORTH
FELL
02
ROAD
02
MORECAMBE
ROAD
01
BLACKSHAW HEAD
FELL
01
FORT WILLIAM
FELL