Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Red Rose XC League - Leigh (U17 Girls)
X COUNTRY ON SATURDAY 13 OCTOBER 2018 AT 1.35 PM
RACE STATS
WINNER 00:21:01  •  WINNER (F) 00:21:01  •  18 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(3 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
4th (4th)
Jasmine Aherne
00:22:58
+00:01:57
22.2%
12th (12th)
Isabel Hartley
00:25:06
+00:04:05
66.7%
16th (16th)
Mia Fort
00:29:30
+00:08:29
88.9%
FASTEST 10 TAC LADIES
00:22:58
Jasmine Aherne
2018
00:25:06
Isabel Hartley
2018
00:29:30
Mia Fort
2018
October 2018
28
WYCOLLER
FELL
28
ROAD
28
GLENRIDDING
TRAIL
27
TRAIL
25
TRAIL
21
COLNE
ROAD
21
ROAD
21
ROAD
21
ROAD
21
AMSTERDAM
ROAD
21
AMSTERDAM
ROAD
20
TRAIL
20
ROAD
14
BLACKPOOL
ROAD
14
ROAD
14
ROAD
14
ROAD
13
X COUNTRY
13
AMBLESIDE
FELL
07
PENISTONE HILL
FELL
07
KNOWSLEY
ROAD
07
ROAD
07
ROAD
06
TRAIL