Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Red Rose XC League - Leigh (U11 Girls)
X COUNTRY ON SATURDAY 13 OCTOBER 2018 AT 12.30 PM
RACE STATS
WINNER 00:08:22  •  WINNER (F) 00:08:22  •  86 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  2015  •  2014
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(7 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
1st (1st)
Charlotte Robertshaw
00:08:22
+00:00:00
1.2%
19th (19th)
Tamzin Osborne
00:09:31
+00:01:09
22.1%
21st (21st)
Leah Harvey
00:09:36
+00:01:14
24.4%
36th (36th)
Agatha Taylor
00:10:12
+00:01:50
41.9%
40th (40th)
Jessica Oldham
00:10:16
+00:01:54
46.5%
74th (74th)
Lola-Mae Sims
00:12:01
+00:03:39
86.0%
75th (75th)
Eleanor Rosthorn
00:12:16
+00:03:54
87.2%
FASTEST 10 TAC LADIES
00:08:22
Charlotte Robertshaw
2018
00:08:31
Amelia Dugdale
2015
00:08:45
Anna Whiteside
2016
00:09:02
Abigail Stratton
2015
00:09:05
Ruby Fort
2017
00:09:13
Millie Davis
2014
00:09:15
Ellie Singleton
2015
00:09:16
Paige Singleton
2015
00:09:19
Isobel Beechey
2017
00:09:25
Sophie Stanworth
2014
October 2018
28
WYCOLLER
FELL
28
ROAD
28
GLENRIDDING
TRAIL
27
TRAIL
25
TRAIL
21
COLNE
ROAD
21
ROAD
21
ROAD
21
ROAD
21
AMSTERDAM
ROAD
21
AMSTERDAM
ROAD
20
TRAIL
20
ROAD
14
BLACKPOOL
ROAD
14
ROAD
14
ROAD
14
ROAD
13
X COUNTRY
13
AMBLESIDE
FELL
07
PENISTONE HILL
FELL
07
KNOWSLEY
ROAD
07
ROAD
07
ROAD
06
TRAIL