Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
LATEST Longridge Christmas Pudding 7
ROAD ON SUNDAY 9 DECEMBER 2018 AT 11.00 AM
DISTANCE
7 MILES
RACE STATS
WINNER 00:41:12  •  WINNER (F) 00:46:53  •  411 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  †2017  •  2016  •  2015  •  2014
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(4 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
26th
Chris Quigley
00:47:58
+00:06:46
6.3%
39th
Fraser Snape
00:49:56
+00:08:44
9.5%
95th
John McDonald
00:56:28
+00:15:16
23.1%
170th
Colin Smith
01:01:21
+00:20:09
41.4%
FASTEST 10 TAC MEN
00:42:17
Nick Gaskell
2015
00:43:03
Marc Smith
2017†
00:45:31
Dave Lord
2015
00:46:42
Chris Stanley
2017†
00:47:58
Chris Quigley
2018
00:48:56
Tom Cosway
2017†
00:49:56
Fraser Snape
2018
00:51:36
Anthony Booth
2015
00:53:22
John McDonald
2017†
00:54:02
Colin Smith
2014
FASTEST 10 TAC LADIES
01:02:46
Deborah Stevenson
2015
01:08:52
Rachel Cox
2017†
December 2018
09
ROAD
09
MYTHOLMROYD
FELL
02
FLEETWOOD
ROAD
02
BILSBORROW
ROAD
02
ROAD
01
BARROWFORD
ROAD
01
ROAD