Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE

Buckden Pike

FELL RACE ON SATURDAY 16 JUNE 2012
DISTANCE
4 MILES
ASCENT
1600 FEET
RACE STATS
WINNER 00:34:49  •  WINNER (F) 00:45:43  •  95 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2016  •  2015  •  2014  •  2012
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(4 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
18th
Darren Horner
00:44:18
+00:09:29
18.9%
31st (2nd)
Molly Ralphson
00:47:20
+00:12:31
32.6%
34th
Dean Ralphson
00:47:36
+00:12:47
35.8%
58th
Chris Crabtree
00:51:25
+00:16:36
61.1%
FASTEST 10 TAC MEN
00:44:18
Darren Horner
2012
00:44:42
Andrew Braithwaite
2015
00:47:36
Dean Ralphson
2012
00:51:25
Chris Crabtree
2012
00:53:59
Andrew Graham
2015
00:57:19
Colin Smith
2015
00:57:35
Steve Cowley
2014
00:59:56
Wayne McIntosh
2015
FASTEST 10 TAC LADIES
00:47:20
Molly Ralphson
2012
01:04:54
Charis Rowlands
2015
01:07:40
Karen Wood
2015
01:07:43
Steph Taylor-Bolshaw
2015
June 2012
29
ROAD RACE
26
WORSTHORNE
TRAIL RACE
24
TRAWDEN
MULTI-TERRAIN
24
TRIATHLON
17
ROAD RACE
17
NELSON
ROAD RACE
16
CONONLEY
FELL RACE
16
BUCKDEN
FELL RACE
13
OTLEY
ROAD RACE
10
ROAD RACE
08
FELL RACE
04
AUSTWICK
FELL RACE
03
LONGRIDGE
ROAD RACE
03
RAWTENSTALL
TRIATHLON
02
KELBROOK
FELL RACE
02
FELL RACE