Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Hawkswick Dash
FELL RACE ON SUNDAY 16 JUNE 2013 AT 12.00 PM
RACE STATS
WINNER 00:11:01  •  WINNER (F) 00:13:59  •  90 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2016  •  2014  •  2013
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(3 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
22nd
Dean Ralphson
00:13:43
+00:02:42
24.4%
38th (3rd)
Molly Ralphson
00:15:11
+00:04:10
42.2%
61st (9th)
Fionnuala Swann
00:17:18
+00:06:17
67.8%
FASTEST 10 TAC MEN
00:13:43
Dean Ralphson
2013
00:15:27
Andrew Braithwaite
2016
00:18:36
Mark Storey
2016
00:19:06
Wayne McIntosh
2016
FASTEST 10 TAC LADIES
00:15:11
Molly Ralphson
2013
00:17:18
Fionnuala Swann
2013
June 2013
30
MULTI-TERRAIN
30
TRIATHLON
30
TRIATHLON
30
THORNTON-CLEVELEYS
ROAD RACE
27
RELAY
25
WORSTHORNE
TRAIL RACE
23
FLEETWOOD
ROAD RACE
23
TRAWDEN
MULTI-TERRAIN
22
FELL RACE
20
FELL RACE
19
ACCRINGTON
FELL RACE
16
HAWKSWICK
FELL RACE
16
FELL RACE
16
FELL RACE
16
NELSON
ROAD RACE
15
FELL RACE
15
COLNE
TRAIL RACE
15
FELL RACE
09
KETTLEWELL
FELL RACE
09
FELL RACE
09
FELL RACE
09
NORDEN
FELL RACE
09
MORECAMBE
ROAD RACE
08
BARNOLDSWICK
FELL RACE
08
MULTI-TERRAIN
07
NORDEN
ROAD RACE
06
RIVINGTON
FELL RACE
02
ROAD RACE
02
LONGRIDGE
ROAD RACE
02
ROAD RACE
02
EDENFIELD
FELL RACE
02
ROAD RACE
02
CHESTER
TRIATHLON
01
KELBROOK
FELL RACE
01
DUDDON VALLEY
FELL RACE
01
TRAIL RACE
01
FELL RACE