Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Ian Terry Memorial 5K
MULTI-TERRAIN ON WEDNESDAY 16 JULY 2014 AT 7.00 PM
DISTANCE
5 KM
RACE STATS
WINNER 00:16:08  •  WINNER (F) 00:18:53  •  152 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(8 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
4th
David Edmondson
00:17:49
+00:01:41
2.6%
12th (1st)
Christina Singleton
00:18:53
+00:02:45
7.9%
25th
Adam Howard
00:20:03
+00:03:55
16.4%
58th
Robert Smith
00:22:37
+00:06:29
38.2%
68th
David Howard
00:23:33
+00:07:25
44.7%
69th
Colin Smith
00:23:34
+00:07:26
45.4%
83rd (18th)
Jean Baistow
00:24:55
+00:08:47
54.6%
143rd
Brian Baistow
00:32:35
+00:16:27
94.1%
FASTEST 10 TAC MEN
00:17:43
Ben Walmsley
2017
00:17:49
David Edmondson
2014
00:18:13
Dave Potter
2013
00:20:01
David Howard
2015
00:20:03
Adam Howard
2014
00:22:30
John McDonald
2017
00:22:37
Robert Smith
2014
00:23:34
Colin Smith
2014
00:26:27
David Pickles
2017
00:27:13
Andrew Duffy
2017
FASTEST 10 TAC LADIES
00:18:53
Christina Singleton
2014
00:24:55
Jean Baistow
2014
00:27:13
Jennifer Townson
2017
00:28:04
Linda Tattersall
2017
00:28:21
Rachael Duerden
2016
00:30:37
Laura Laycock
2017
July 2014
31
TODMORDEN
FELL RACE
31
AMBLESIDE
FELL RACE
27
TENBY
ROAD RACE
27
ROAD RACE
26
COWLING
FELL RACE
26
FELL RACE
26
CONISTON
ULTRA
26
DACRE BANKS
LDWA
24
TODMORDEN
TRAIL RACE
20
FELL RACE
20
CRACOE
FELL RACE
20
MULTI-TERRAIN
20
ROAD RACE
20
LEEDS
ROAD RACE
20
BOLTON
TRIATHLON
19
INGLETON
FELL RACE
19
LLANBERIS
FELL RACE
19
WARTON
FELL RACE
19
ROAD RACE
17
GARGRAVE
FELL RACE
16
WIDDOP
FELL RACE
16
MULTI-TERRAIN
13
TRAWDEN
MULTI-TERRAIN
10
TODMORDEN
TRAIL RACE
06
ROAD RACE
06
TRAIL RACE
06
TRAIL RACE
05
MARSDEN
FELL RACE
05
ROAD RACE
03
TRAIL RACE
03
TOCKHOLES
FELL RACE
03
WYTHENSHAWE
ROAD RACE
02
ROAD RACE
01
ROCHDALE
ROAD RACE
01
CARNFORTH
FELL RACE