Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Ennerdale Trail 50K
ULTRA ON SUNDAY 19 OCTOBER 2014 AT 10.00 AM
DISTANCE
50 KM
RACE STATS
WINNER 04:03:56  •  WINNER (F) 05:05:14  •  71 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2014  •  2013
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(3 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
2nd
Chris Singleton
04:05:29
+00:01:33
2.8%
8th
Dave Potter
04:52:40
+00:48:44
11.3%
11th
Nick Gaskell
05:15:19
+01:11:23
15.5%
FASTEST 10 TAC MEN
04:05:29
Chris Singleton
2014
04:52:40
Dave Potter
2014
04:57:05
Paul Redman
2013
05:15:19
Nick Gaskell
2014
05:46:35
Andrew Haworth
2013
06:13:41
Matthew Haworth
2013
FASTEST 10 TAC LADIES
05:29:08
Kerrie-Anne Bretherton
2013
October 2014
26
WYCOLLER
FELL RACE
26
THORNTON-CLEVELEYS
ROAD RACE
26
ACCRINGTON
ROAD RACE
26
RIVINGTON
TRAIL RACE
25
X COUNTRY
25
TRAIL RACE
25
X COUNTRY
25
X COUNTRY
25
X COUNTRY
25
X COUNTRY
25
KETTLEWELL
FELL RACE
25
TRAIL RACE
19
ROAD RACE
19
ROAD RACE
19
ENNERDALE BRIDGE
TRAIL RACE
19
ENNERDALE BRIDGE
TRAIL RACE
19
ENNERDALE BRIDGE
ULTRA
19
ROAD RACE
19
HELWITH BRIDGE
DUATHLON
18
COLNE
ROAD RACE
18
ROTHERHAM
ULTRA
18
PILLING
ROAD RACE
12
HAWORTH
FELL RACE
12
BLACKPOOL
ROAD RACE
12
FELL RACE
12
FELL RACE
12
ROAD RACE
12
ROAD RACE
11
AMBLESIDE
FELL RACE
11
SALWICK
ROAD RACE
05
ROAD RACE
05
ROAD RACE
05
MULTI-TERRAIN
05
RELAY
05
ROAD RACE
05
BOURNEMOUTH
ROAD RACE
04
TRAIL RACE
04
CAPEL CURIG
TRIATHLON