Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Great Whernside
FELL ON SATURDAY 25 OCTOBER 2014 AT 11.30 AM
DISTANCE
4 MILES
ASCENT
1550 FEET
RACE STATS
WINNER 00:30:48  •  WINNER (F) 00:34:29  •  157 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2011
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(3 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
81st
Adam Wallwork
00:43:05
+00:12:17
51.6%
101st
James Williamson
00:45:29
+00:14:41
64.3%
125th
Andrew Graham
00:48:12
+00:17:24
79.6%
FASTEST 10 TAC MEN
00:36:11
John Whiteside
2016
00:39:33
Jim Garside
2011
00:41:34
Dean Ralphson
2013
00:42:18
Andrew Braithwaite
2015
00:43:03
Matthew Haworth
2011
00:43:05
Adam Wallwork
2014
00:44:41
Scott Grant
2011
00:45:29
James Williamson
2014
00:48:12
Andrew Graham
2014
FASTEST 10 TAC LADIES
00:41:37
Molly Ralphson
2013
October 2014
26
WYCOLLER
FELL
26
THORNTON-CLEVELEYS
ROAD
26
ACCRINGTON
ROAD
26
RIVINGTON
TRAIL
25
X COUNTRY
25
TRAIL
25
X COUNTRY
25
X COUNTRY
25
X COUNTRY
25
X COUNTRY
25
KETTLEWELL
FELL
25
TRAIL
19
ROAD
19
ROAD
19
ENNERDALE BRIDGE
TRAIL
19
ENNERDALE BRIDGE
TRAIL
19
ENNERDALE BRIDGE
ULTRA
19
ROAD
19
HELWITH BRIDGE
DUATHLON
18
COLNE
ROAD
18
ROTHERHAM
ULTRA
18
PILLING
ROAD
12
HAWORTH
FELL
12
BLACKPOOL
ROAD
12
ROAD
11
AMBLESIDE
FELL
11
SALWICK
ROAD
05
ROAD
05
ROAD
05
MULTI-TERRAIN
05
RELAY
05
ROAD
05
BOURNEMOUTH
ROAD
04
TRAIL
04
CAPEL CURIG
TRIATHLON