Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Through the Villages
ROAD ON SUNDAY 2 NOVEMBER 2014 AT 10.30 AM
DISTANCE
8.45 MILES
RACE STATS
WINNER 00:46:06  •  WINNER (F) 00:55:32  •  240 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(7 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
34th
Lee Booth
00:57:45
+00:11:39
14.2%
59th
Mark Fawcett
01:01:44
+00:15:38
24.6%
67th
John McDonald
01:02:44
+00:16:38
27.9%
71st
Michael Wrigley
01:03:24
+00:17:18
29.6%
85th
Ashley Eastwood
01:05:23
+00:19:17
35.4%
93rd (7th)
Nicola Nuttall
01:05:58
+00:19:52
38.8%
95th (9th)
Dany Robson
01:06:20
+00:20:14
39.6%
FASTEST 10 TAC MEN
00:55:08
Chris Quigley
2013
00:55:46
Dave Lord
2017
00:56:14
Matthew Haworth
2010
00:57:45
Lee Booth
2014
00:58:06
Adam Howard
2015
00:59:07
Michael Wrigley
2017
01:00:18
Adrian Blackledge
2017
01:00:22
Mark Fawcett
2013
01:01:50
Derrick Marsh
2012
01:02:12
John McDonald
2013
FASTEST 10 TAC LADIES
01:01:54
Nicola Nuttall
2012
01:06:20
Dany Robson
2014
01:08:00
Dawn Tibbs
2017
01:26:50
Elouise Sylkie Pemberton
2017
01:28:54
Gillian Greenwood
2017
November 2014
30
FELL
29
X COUNTRY
29
SALWICK
ROAD
27
MULTI-TERRAIN
23
ROAD
23
FELL
23
ROAD
20
MULTI-TERRAIN
16
ROAD
16
PRESTON
ROAD
16
ISTANBUL
ROAD
16
ROAD
15
X COUNTRY
15
X COUNTRY
15
X COUNTRY
15
FELL
09
HEBDEN BRIDGE
FELL
09
LYTHAM ST ANNES
ROAD
08
BARROWFORD
ROAD
08
X COUNTRY
02
ROAD
02
BAXENDEN
TRAIL
02
ROAD
02
WARRINGTON
ROAD
02
ULTRA
01
TODMORDEN
FELL
01
KIRKBY STEPHEN
FELL
01
GLENRIDDING
TRAIL