Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Pendleton Moor
FELL RACE ON SUNDAY 23 NOVEMBER 2014 AT 11.00 AM
DISTANCE
3.5 MILES
ASCENT
1300 FEET
RACE STATS
WINNER 00:34:22  •  WINNER (F) 00:41:58  •  17 RACERS
TAC TIMES
2014  •  2013  •  2012
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(16 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
1st
Steven Gregory
00:34:22
+00:00:00
5.9%
2nd
Calum Grant
00:34:26
+00:00:04
11.8%
3rd
Peter Stobbs
00:36:10
+00:01:48
17.6%
4th
Neil Alderman
00:38:12
+00:03:50
23.5%
5th (1st)
Michelle Brooks
00:41:58
+00:07:36
29.4%
6th
Jamie Osborne
00:42:45
+00:08:23
35.3%
7th
John McDonald
00:45:39
+00:11:17
41.2%
8th
Harry Kaye
00:45:46
+00:11:24
47.1%
9th
Dale Grimshaw
00:45:00
+00:10:38
52.9%
10th
Mark McConville
00:46:04
+00:11:42
58.8%
11th
Colin Smith
00:50:54
+00:16:32
64.7%
12th
David Cummings
00:54:34
+00:20:12
70.6%
13th
James Buxton
00:55:45
+00:21:23
76.5%
15th
Nick Gaskell
01:04:02
+00:29:40
88.2%
16th
Matt Allison
01:04:31
+00:30:09
94.1%
17th (3rd)
Anne Smith
01:06:31
+00:32:09
100.0%
FASTEST 10 TAC MEN
00:33:29
Steven Gregory
2013
00:34:26
Calum Grant
2014
00:34:36
Steve Turland
2012
00:34:42
Dean Ralphson
2013
00:34:58
Paul Brown
2012
00:35:10
Ryan Belshaw
2013
00:35:30
Dave Potter
2012
00:35:36
Paul Redman
2013
00:36:10
Peter Stobbs
2014
00:36:44
Daniel Bolton
2013
FASTEST 10 TAC LADIES
00:37:12
Molly Ralphson
2012
00:39:51
Kerrie-Anne Bretherton
2013
00:41:35
Karen Driver
2013
00:41:58
Michelle Brooks
2014
00:44:18
Jenny Garside
2013
00:44:22
Nicola Nuttall
2012
00:46:54
Fionnuala Swann
2012
00:50:43
Autumn Pearson
2012
00:53:30
Jill Maxfield
2012
00:58:06
Sandra Campbell
2012
November 2014
30
FELL RACE
29
X COUNTRY
29
SALWICK
ROAD RACE
27
MULTI-TERRAIN
23
ROAD RACE
23
FELL RACE
23
ROAD RACE
20
MULTI-TERRAIN
16
ROAD RACE
16
PRESTON
ROAD RACE
16
ISTANBUL
ROAD RACE
16
ROAD RACE
15
X COUNTRY
15
X COUNTRY
15
X COUNTRY
15
FELL RACE
09
HEBDEN BRIDGE
FELL RACE
09
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
08
BARROWFORD
ROAD RACE
08
X COUNTRY
02
ROAD RACE
02
BAXENDEN
TRAIL RACE
02
ROAD RACE
02
WARRINGTON
ROAD RACE
02
ULTRA
01
TODMORDEN
FELL RACE
01
KIRKBY STEPHEN
FELL RACE
01
GLENRIDDING
TRAIL RACE