Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Cuerden Valley Badger 10K
TRAIL RACE ON THURSDAY 2 JULY 2015 AT 7.30 PM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:36:13  •  WINNER (F) 00:41:24  •  126 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2017  •  2016  •  2016  •  2016  •  2015  •  2015  •  2015  •  2014  •  2014  •  2014
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(4 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
24th
Adam Howard
00:43:44
+00:07:31
19.0%
27th (4th)
Autumn Pearson
00:44:59
+00:08:46
21.4%
33rd
John McDonald
00:45:54
+00:09:41
26.2%
48th
Colin Smith
00:49:17
+00:13:04
38.1%
FASTEST 10 TAC MEN
00:40:06
Steven Gregory
2015
00:43:44
Adam Howard
2015
00:43:49
Jonny Russell
2016
00:43:50
Tom Cosway
2015
00:44:52
Jason Cole
2014
00:45:07
David Howard
2015
00:45:54
John McDonald
2015
00:45:56
Andrew Braithwaite
2015
00:47:06
Peter Thompson
2015
00:49:17
Colin Smith
2015
FASTEST 10 TAC LADIES
00:44:46
Autumn Pearson
2015
00:45:42
Nicola Nuttall
2015
00:51:27
Beverley Thompson
2015
00:53:12
Nicola Regan
2015
00:55:56
Charis Rowlands
2015
00:57:00
Steph Taylor-Bolshaw
2015
00:58:48
Karen Wood
2015
00:59:15
Jill Maxfield
2015
00:59:27
Elizabeth Lloyd
2015
00:59:48
Victoria Russell
2015
July 2015
30
BACUP
FELL RACE
30
AMBLESIDE
FELL RACE
30
AMBLESIDE
FELL RACE
26
NELSON
ROAD RACE
26
TENBY
ROAD RACE
26
SALTAIRE
TRAIL RACE
25
FELL RACE
25
SUMMIT
FELL RACE
25
CONISTON
ULTRA
24
CONISTON
TRAIL RACE
23
TODMORDEN
TRAIL RACE
22
BISPHAM GREEN
FELL RACE
19
WARTON
FELL RACE
19
FELL RACE
19
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
19
TRAIL RACE
19
BOLTON
TRIATHLON
18
BARROWFORD
ROAD RACE
18
BARROWFORD
ROAD RACE
18
INGLETON
FELL RACE
18
ROAD RACE
15
WIDDOP
FELL RACE
15
TRAIL RACE
12
ST BEES
ROAD RACE
12
ROAD RACE
12
LEEDS
ROAD RACE
11
ADDINGHAM
FELL RACE
11
WASDALE HEAD
FELL RACE
11
TRAIL RACE
09
TODMORDEN
TRAIL RACE
08
STIRTON
FELL RACE
07
CARNFORTH
FELL RACE
05
ROAD RACE
05
TRAWDEN
MULTI-TERRAIN
05
MULTI-TERRAIN
05
MULTI-TERRAIN
05
MULTI-TERRAIN
05
MULTI-TERRAIN
04
KIRKBY-IN-FURNESS
FELL RACE
04
HEPTONSTALL
FELL RACE
04
ROAD RACE
02
TRAIL RACE