Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Pendle Running Festival 10K
ROAD RACE ON SATURDAY 18 JULY 2015 AT 9.30 AM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:44:02  •  WINNER (F) 00:52:29  •  45 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
 •  2016  •  2015
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(10 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
1st
David McCabe
00:44:02
+00:00:00
2.2%
2nd
Ian Robinson
00:44:39
+00:00:37
4.4%
3rd
Ben Harrison
00:44:42
+00:00:40
6.7%
5th
Tom Cosway
00:45:37
+00:01:35
11.1%
7th
David Howard
00:47:56
+00:03:54
15.6%
20th
David Cummings
00:56:13
+00:12:11
44.4%
22nd
Pete Baistow
00:57:49
+00:13:47
48.9%
24th
Robert Smith
00:58:37
+00:14:35
53.3%
25th (4th)
Anna Hollingworth
00:59:36
+00:15:34
55.6%
35th (7th)
Joanne Lovick
01:04:41
+00:20:39
77.8%
FASTEST 10 TAC MEN
00:42:18
David Edmondson
2016
00:42:25
Stephen Hall
2016
00:42:55
Frazer Durris
2016
00:44:02
David McCabe
2015
00:44:39
Ian Robinson
2015
00:44:42
Ben Harrison
2015
00:45:37
Tom Cosway
2015
00:47:56
David Howard
2015
00:51:03
Stephen White
2016
00:52:30
Ashley Eastwood
2016
FASTEST 10 TAC LADIES
00:57:11
Diane Orrell
2016
00:59:03
Nicola Regan
2016
00:59:36
Anna Hollingworth
2015
01:04:41
Joanne Lovick
2015
July 2015
30
BACUP
FELL RACE
30
AMBLESIDE
FELL RACE
30
AMBLESIDE
FELL RACE
26
NELSON
ROAD RACE
26
TENBY
ROAD RACE
26
SALTAIRE
TRAIL RACE
25
FELL RACE
25
SUMMIT
FELL RACE
25
CONISTON
ULTRA
24
CONISTON
TRAIL RACE
23
TODMORDEN
TRAIL RACE
22
BISPHAM GREEN
FELL RACE
19
WARTON
FELL RACE
19
FELL RACE
19
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
19
TRAIL RACE
19
BOLTON
TRIATHLON
18
BARROWFORD
ROAD RACE
18
BARROWFORD
ROAD RACE
18
INGLETON
FELL RACE
18
ROAD RACE
15
WIDDOP
FELL RACE
15
TRAIL RACE
12
ST BEES
ROAD RACE
12
ROAD RACE
12
LEEDS
ROAD RACE
11
ADDINGHAM
FELL RACE
11
WASDALE HEAD
FELL RACE
11
TRAIL RACE
09
TODMORDEN
TRAIL RACE
08
STIRTON
FELL RACE
07
CARNFORTH
FELL RACE
05
ROAD RACE
05
TRAWDEN
MULTI-TERRAIN
05
MULTI-TERRAIN
05
MULTI-TERRAIN
05
MULTI-TERRAIN
05
MULTI-TERRAIN
04
KIRKBY-IN-FURNESS
FELL RACE
04
HEPTONSTALL
FELL RACE
04
ROAD RACE
02
TRAIL RACE