Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Lancaster Half Marathon
ROAD RACE ON SUNDAY 1 NOVEMBER 2015 AT 11.00 AM
DISTANCE
13.1 MILES
RACE STATS
WINNER 01:12:34  •  WINNER (F) 01:21:27  •  616 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2010
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(9 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
19th
Dave Potter
01:24:46
+00:12:12
3.1%
96th
Tom Cosway
01:35:58
+00:23:24
15.6%
159th
Oliver Haines
01:43:16
+00:30:42
25.8%
274th
Joe Edmundson
01:53:13
+00:40:39
44.5%
313th
Mark Pemberton
01:56:27
+00:43:53
50.8%
316th
Graham Denney
01:56:38
+00:44:04
51.3%
364th
Simon Lister
01:59:41
+00:47:07
59.1%
403rd (120th)
Joanne Lovick
02:02:59
+00:50:25
65.4%
453rd (151st)
Elizabeth Allison
02:07:18
+00:54:44
73.5%
FASTEST 10 TAC MEN
01:24:46
Dave Potter
2015
01:35:58
Tom Cosway
2015
01:43:16
Oliver Haines
2015
01:48:01
Gary Barwell
2017
01:51:56
Gavin O'Connor
2016
01:53:13
Joe Edmundson
2015
01:55:02
Graham Denney
2016
01:56:27
Mark Pemberton
2015
01:56:48
Anthony Macro
2010
01:59:41
Simon Lister
2015
FASTEST 10 TAC LADIES
01:29:22
Autumn Pearson
2014
02:02:59
Joanne Lovick
2015
02:07:18
Elizabeth Allison
2015
02:08:30
Deborah Armstrong
2013
02:12:26
Kate Taylor
2017
02:16:07
Victoria Russell
2014
November 2015
29
FELL RACE
28
X COUNTRY
28
SALWICK
ROAD RACE
26
MULTI-TERRAIN
22
ROAD RACE
22
ROAD RACE
21
AMBLESIDE
FELL RACE
21
TRAIL RACE
19
MULTI-TERRAIN
18
BARLEY
FELL RACE
16
ROAD RACE
15
ROAD RACE
15
PRESTON
ROAD RACE
15
ISTANBUL
ROAD RACE
14
FELL RACE
12
MULTI-TERRAIN
08
HEBDEN BRIDGE
FELL RACE
08
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
07
BARROWFORD
ROAD RACE
07
X COUNTRY
07
X COUNTRY
07
X COUNTRY
07
TODMORDEN
FELL RACE
07
X COUNTRY
07
X COUNTRY
07
X COUNTRY
07
WARRINGTON
ROAD RACE
02
BAXENDEN
TRAIL RACE
01
ROAD RACE
01
ROAD RACE
01
ULTRA
01
ULTRA