Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Stan Curran Birthday Reservoir 5K
MULTI-TERRAIN ON THURSDAY 18 AUGUST 2016 AT 7.00 PM
DISTANCE
5 KM
RACE STATS
WINNER 00:15:55  •  WINNER (F) 00:20:15  •  108 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(3 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
16th
Adam Howard
00:19:19
+00:03:24
14.8%
34th
David Howard
00:20:54
+00:04:59
31.5%
39th
John McDonald
00:21:30
+00:05:35
36.1%
FASTEST 10 TAC MEN
00:18:23
Tom Cosway
2015
00:19:19
Adam Howard
2016
00:19:34
Dale Grimshaw
2014
00:20:09
David Howard
2015
00:21:30
John McDonald
2016
00:22:11
David Walmsley
2014
00:22:53
Colin Smith
2015
00:24:11
David Pickles
2017
FASTEST 10 TAC LADIES
00:29:50
Suzanne Davies
2013
August 2016
30
KILNSEY
FELL
30
FELL
29
REETH
FELL
28
GRASMERE
FELL
27
LANCASTER
ROAD
27
MALHAM
FELL
27
CHIPPING
FELL
27
PENDLETON
FELL
24
BISPHAM GREEN
FELL
23
LITTLEBOROUGH
ROAD
21
FELL
21
ROAD
20
DARWEN
FELL
20
FELL
20
FELL
20
REYKJAVIK
ROAD
18
MULTI-TERRAIN
17
LOVECLOUGH
FELL
16
FELL
14
FELL
14
FELL
14
TRAWDEN
FELL
14
TRAIL
13
ARNCLIFFE
FELL
10
HASLINGDEN
FELL
07
LANCASTER
ROAD
07
WORSTHORNE
TRAIL
07
TRAIL
07
TRAIL
07
NORWICH
ROAD
06
HELLIFIELD
FELL
06
FELL
06
FELL
06
ROSTHWAITE
FELL
06
ULTRA
06
ROAD
04
TRAIL
04
TODMORDEN
TRAIL
03
TRAIL