Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Thieveley Pike
FELL RACE ON SATURDAY 30 SEPTEMBER 2017 AT 11.00 AM
DISTANCE
4.3 MILES
ASCENT
1300 FEET
RACE STATS
WINNER 00:36:33  •  WINNER (F) 00:39:46  •  139 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(5 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
56th
Paul Brown
00:45:54
+00:09:21
40.3%
65th (6th)
Fionnuala Swann
00:46:33
+00:10:00
46.8%
74th
Craig Eccles
00:47:59
+00:11:26
53.2%
75th (7th)
Susie Pedder
00:48:09
+00:11:36
54.0%
87th
John McDonald
00:50:19
+00:13:46
62.6%
FASTEST 10 TAC MEN
00:37:40
Mick Dobson
2015
00:39:56
Dave Potter
2012
00:41:37
Dean Ralphson
2012
00:44:17
James Williamson
2015
00:45:18
Andrew Braithwaite
2016
00:45:49
Craig Eccles
2011
00:45:54
Paul Brown
2017
00:46:43
Ian Hollas
2015
00:46:45
John McDonald
2013
00:49:34
Colin Smith
2013
FASTEST 10 TAC LADIES
00:46:07
Fionnuala Swann
2016
00:48:09
Susie Pedder
2017
September 2017
30
CLIVIGER
FELL RACE
27
MULTI-TERRAIN
24
ROAD RACE
24
ROAD RACE
24
INVERNESS
ROAD RACE
24
ROAD RACE
23
FELL RACE
23
GLUSBURN
FELL RACE
20
WHITWORTH
MULTI-TERRAIN
17
MULTI-TERRAIN
17
ROAD RACE
16
WASDALE HEAD
FELL RACE
16
GUISBOROUGH
ULTRA
16
TRIATHLON
14
MULTI-TERRAIN
10
FELL RACE
10
TRAIL RACE
10
FELL RACE
10
FELL RACE
10
NEWCASTLE
ROAD RACE
09
ULTRA
07
WHITWORTH
FELL RACE
05
GOSFORTH
ROAD RACE
03
HEBDEN BRIDGE
FELL RACE
03
ROAD RACE
03
MORECAMBE
ROAD RACE
03
WIGAN
ROAD RACE
02
FORT WILLIAM
FELL RACE
02
GLENRIDDING
FELL RACE