Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Pendle
FELL ON SATURDAY 7 APRIL 2018 AT 2.00 PM
DISTANCE
4.5 MILES
ASCENT
1500 FEET
RACE STATS
WINNER 00:31:24  •  WINNER (F) 00:36:49  •  177 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  †2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(11 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
26th
Tom Cosway
00:39:18
+00:07:54
14.7%
62nd
Neil Hutchinson
00:43:26
+00:12:02
35.0%
71st
Stephen Whitaker
00:44:46
+00:13:22
40.1%
90th
Adrian Blackledge
00:47:39
+00:16:15
50.8%
116th
John McDonald
00:50:24
+00:19:00
65.5%
134th (19th)
Lucy Brown
00:52:36
+00:21:12
75.7%
142nd
Richard Milne
00:54:04
+00:22:40
80.2%
149th (26th)
Emily O'Connor
00:56:27
+00:25:03
84.2%
153rd (28th)
Julie Townson
00:57:27
+00:26:03
86.4%
171st
Darren Parkinson
01:05:34
+00:34:10
96.6%
173rd (38th)
Tracy Parkinson
01:06:22
+00:34:58
97.7%
FASTEST 10 TAC MEN
00:38:25
John Whiteside
2016
00:39:18
Tom Cosway
2018
00:40:39
David McCabe
2010
00:40:53
Dale Grimshaw
2015†
00:41:44
Dave Croll
2013
00:42:01
Paul Brown
2011
00:42:12
Daniel Bolton
2013
00:43:26
Neil Hutchinson
2018
00:43:47
Adam Wallwork
2017
00:44:45
Ian Robinson
2016
FASTEST 10 TAC LADIES
00:44:08
Molly Ralphson
2010
00:47:04
Kelly Whiteside
2015†
00:50:05
Fiona Hall
2014
00:51:19
Fionnuala Swann
2015†
00:51:43
Susie Pedder
2016
00:52:36
Lucy Brown
2018
00:55:18
Ruth Joyce
2016
00:55:47
Christina Singleton
2015†
00:55:47
Nicola Regan
2015†
00:56:27
Emily O'Connor
2018
April 2018
29
ROAD
29
BURNLEY
TRAIL
28
HORTON-IN-RIBBLESDALE
FELL
28
INGLETON
ULTRA
28
MILNGAVIE
ULTRA
22
ROAD
22
ROAD
22
BLACKPOOL
ROAD
22
ROAD
21
FELL
21
FELL
21
ROAD
21
ROAD
18
MULTI-TERRAIN
18
WHINLATTER
FELL
18
FELL
18
FELL
15
ROAD
15
RADCLIFFE
MULTI-TERRAIN
15
ROAD
15
TRIATHLON
14
FELL
14
FELL
14
FELL
14
FELL
14
FELL
14
FELL
11
AMBLESIDE
FELL
11
MULTI-TERRAIN
10
HAWORTH
FELL
08
TRAIL
08
ROAD
07
BARROWFORD
ROAD
07
BARLEY
FELL
07
FELL
07
FELL
07
FELL
07
FELL
07
FELL
07
BRAITHWAITE
FELL
04
KESWICK
FELL
04
MULTI-TERRAIN
03
HAWORTH
FELL