Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Hameldon Hills
FELL RACE ON TUESDAY 28 AUGUST 2012 AT 7.00 PM
RACE STATS
WINNER 00:38:02  •  25 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(3 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
4th
Dave Potter
00:40:02
+00:02:00
16.0%
14th
Ian Hollas
00:46:56
+00:08:54
56.0%
16th
Ken Livesey
00:47:37
+00:09:35
64.0%
FASTEST 10 TAC MEN
00:40:02
Dave Potter
2012
00:46:56
Ian Hollas
2012
00:47:37
Ken Livesey
2012
August 2012
31
HOLYHEAD
ULTRA
28
ACCRINGTON
FELL RACE
26
ROAD RACE
25
BURNSALL
FELL RACE
25
BURNSALL
ROAD RACE
24
MULTI-TERRAIN
22
ROSSENDALE
FELL RACE
18
MULTI-TERRAIN
12
FELL RACE
11
ULTRA
07
FELL RACE
05
WORSTHORNE
TRAIL RACE