Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Bowley Hill
TRAIL RACE ON MONDAY 25 MAY 2015 AT 11.00 AM
DISTANCE
5.5 MILES
RACE STATS
WINNER 00:44:03  •  WINNER (F) 00:46:14  •  74 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
 •  2016  •  2015  •  2014  •  2013
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(15 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
5th
Mick Dobson
00:44:46
+00:00:43
6.8%
15th
Michael Wrigley
00:49:19
+00:05:16
20.3%
18th
Adrian Blackledge
00:49:39
+00:05:36
24.3%
22nd
John McDonald
00:51:25
+00:07:22
29.7%
23rd (2nd)
Autumn Pearson
00:51:38
+00:07:35
31.1%
26th (3rd)
Annie Sharp
00:52:11
+00:08:08
35.1%
28th
David Howard
00:53:41
+00:09:38
37.8%
28th
Anthony Booth
00:52:53
+00:08:50
37.8%
37th
Andrew Mullen
00:54:40
+00:10:37
50.0%
51st
Colin Smith
00:58:14
+00:14:11
68.9%
57th
Adam Howard
01:02:11
+00:18:08
77.0%
58th
Wayne McIntosh
01:02:13
+00:18:10
78.4%
65th (14th)
Elizabeth Lloyd
01:04:11
+00:20:08
87.8%
66th (15th)
Jill Maxfield
01:04:56
+00:20:53
89.2%
67th (16th)
Jean Baistow
01:05:26
+00:21:23
90.5%
FASTEST 10 TAC MEN
00:43:47
Nick Gaskell
2014
00:44:42
Stephen Hall
2016
00:44:46
Mick Dobson
2015
00:48:45
Michael Wrigley
2016
00:48:59
Darren Horner
2016
00:49:39
Adrian Blackledge
2015
00:51:07
Craig Storozuk
2016
00:51:25
John McDonald
2015
00:52:38
David Howard
2016
00:52:53
Anthony Booth
2015
FASTEST 10 TAC LADIES
00:51:38
Autumn Pearson
2015
00:52:11
Annie Sharp
2015
00:53:01
Lucy Brown
2016
01:04:11
Elizabeth Lloyd
2015
01:04:56
Jill Maxfield
2015
01:05:26
Jean Baistow
2015
May 2015
31
PENWORTHAM
MULTI-TERRAIN
31
EDENFIELD
FELL RACE
30
ROAD RACE
30
LANCASTER
ROAD RACE
30
MALHAM
FELL RACE
30
FELL RACE
30
FELL RACE
30
FELL RACE
30
DUDDON VALLEY
FELL RACE
28
INGLETON
TRAIL RACE
27
BISPHAM GREEN
FELL RACE
25
AUSTWICK
FELL RACE
25
FELL RACE
25
GREAT HARWOOD
TRAIL RACE
24
RAWTENSTALL
TRIATHLON
23
HUTTON ROOF
FELL RACE
23
DUATHLON
22
ROAD RACE
20
KILDWICK
FELL RACE
17
LEYLAND
TRAIL RACE
17
ROAD RACE
17
RELAY
17
ROAD RACE
16
FELL RACE
16
FELL RACE
16
AMBLESIDE
FELL RACE
16
FELL RACE
16
FELL RACE
14
MULTI-TERRAIN
13
TRAIL RACE
12
WORSTON
FELL RACE
10
MULTI-TERRAIN
10
TRIATHLON
09
ROAD RACE
09
ROAD RACE
09
ROAD RACE
09
ROAD RACE
08
EARBY
MULTI-TERRAIN
06
LOTHERSDALE
FELL RACE
06
TRAIL RACE
06
FELL RACE
05
MULTI-TERRAIN
04
MYTHOLMROYD
FELL RACE
04
MYTHOLMROYD
FELL RACE
04
MYTHOLMROYD
FELL RACE
04
MYTHOLMROYD
FELL RACE
03
ACCRINGTON
FELL RACE
03
FELL RACE
03
FELL RACE
03
FELL RACE
03
TRAIL RACE
02
DOWNHAM
FELL RACE
02
ULTRA