Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Towneley Park 10K
ROAD RACE ON SUNDAY 12 JULY 2015 AT 11.00 AM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:33:52  •  WINNER (F) 00:40:37  •  157 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
 •  2016  •  2015  •  2014
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(26 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
5th
Dale Grimshaw
00:37:04
+00:03:12
3.2%
14th
Dave Potter
00:39:26
+00:05:34
8.9%
16th
Paul Brown
00:39:46
+00:05:54
10.2%
26th (2nd)
Autumn Pearson
00:41:02
+00:07:10
16.6%
33rd
Adrian Blackledge
00:42:20
+00:08:28
21.0%
34th
David Howard
00:42:42
+00:08:50
21.7%
40th
Mark Fawcett
00:43:16
+00:09:24
25.5%
41st
Martin Greenwood
00:43:22
+00:09:30
26.1%
46th
John McDonald
00:43:59
+00:10:07
29.3%
47th
Andrew Braithwaite
00:44:09
+00:10:17
29.9%
50th
Anthony Booth
00:44:31
+00:10:39
31.8%
61st (7th)
Nicola Nuttall
00:45:23
+00:11:31
38.9%
64th
Colin Smith
00:45:35
+00:11:43
40.8%
65th
Mark Duerden
00:45:50
+00:11:58
41.4%
76th
Chris Emmerson
00:47:43
+00:13:51
48.4%
84th
Simon Woods
00:48:18
+00:14:26
53.5%
93rd
Ken Livesey
00:49:20
+00:15:28
59.2%
105th (22nd)
Charis Rowlands
00:50:53
+00:17:01
66.9%
112th (26th)
Deborah Stevenson
00:51:25
+00:17:33
71.3%
114th
Robert Smith
00:51:44
+00:17:52
72.6%
118th (30th)
Fiona Pudge
00:52:40
+00:18:48
75.2%
122nd (32nd)
Nicola Regan
00:53:26
+00:19:34
77.7%
125th (33rd)
Jean Baistow
00:54:32
+00:20:40
79.6%
129th (34th)
Karen Holland
00:55:16
+00:21:24
82.2%
130th (35th)
Victoria Russell
00:55:29
+00:21:37
82.8%
137th (38th)
Elizabeth Allison
00:57:38
+00:23:46
87.3%
FASTEST 10 TAC MEN
00:37:04
Dale Grimshaw
2015
00:38:03
Chris Quigley
2014
00:39:14
Stephen Hall
2016
00:39:20
Graham Rose
2014
00:39:26
Dave Potter
2015
00:39:27
Frazer Durris
2014
00:39:41
Adrian Blackledge
2016
00:39:46
Paul Brown
2015
00:40:31
Luke Turner
2016
00:41:35
Lee Ellis
2014
FASTEST 10 TAC LADIES
00:41:02
Autumn Pearson
2015
00:43:36
Annie Sharp
2014
00:44:14
Nicola Nuttall
2016
00:45:15
Helen Buchan
2014
00:47:02
Michelle Brooks
2014
00:50:53
Charis Rowlands
2015
00:51:25
Deborah Stevenson
2015
00:52:23
Jean Baistow
2014
00:52:40
Fiona Pudge
2015
00:53:26
Nicola Regan
2015
July 2015
30
BACUP
FELL RACE
30
AMBLESIDE
FELL RACE
30
AMBLESIDE
FELL RACE
26
NELSON
ROAD RACE
26
TENBY
ROAD RACE
26
SALTAIRE
TRAIL RACE
25
FELL RACE
25
SUMMIT
FELL RACE
25
CONISTON
ULTRA
24
CONISTON
TRAIL RACE
23
TODMORDEN
TRAIL RACE
22
BISPHAM GREEN
FELL RACE
19
WARTON
FELL RACE
19
FELL RACE
19
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
19
TRAIL RACE
19
BOLTON
TRIATHLON
18
BARROWFORD
ROAD RACE
18
BARROWFORD
ROAD RACE
18
INGLETON
FELL RACE
18
ROAD RACE
15
WIDDOP
FELL RACE
15
TRAIL RACE
12
ST BEES
ROAD RACE
12
ROAD RACE
12
LEEDS
ROAD RACE
11
ADDINGHAM
FELL RACE
11
WASDALE HEAD
FELL RACE
11
TRAIL RACE
09
TODMORDEN
TRAIL RACE
08
STIRTON
FELL RACE
07
CARNFORTH
FELL RACE
05
ROAD RACE
05
TRAWDEN
MULTI-TERRAIN
05
MULTI-TERRAIN
05
MULTI-TERRAIN
05
MULTI-TERRAIN
05
MULTI-TERRAIN
04
KIRKBY-IN-FURNESS
FELL RACE
04
HEPTONSTALL
FELL RACE
04
ROAD RACE
02
TRAIL RACE