Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Towneley Park 10K
ROAD RACE ON SUNDAY 24 JULY 2016 AT 11.00 AM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:35:58  •  WINNER (F) 00:39:51  •  189 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
 •  2016  •  2015  •  2014
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(30 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
13th
Stephen Hall
00:39:14
+00:03:16
6.9%
18th
Adrian Blackledge
00:39:41
+00:03:43
9.5%
25th
Luke Turner
00:40:31
+00:04:33
13.2%
42nd
Martin Greenwood
00:42:59
+00:07:01
22.2%
49th
Neil Smith
00:43:59
+00:08:01
25.9%
52nd (5th)
Nicola Nuttall
00:44:14
+00:08:16
27.5%
55th
Kevin Fenton-Clough
00:45:00
+00:09:02
29.1%
59th
James Crook
00:45:33
+00:09:35
31.2%
63rd
John McDonald
00:45:50
+00:09:52
33.3%
72nd
Mark Duerden
00:46:47
+00:10:49
38.1%
74th
Stephen White
00:47:10
+00:11:12
39.2%
76th
Andrew Mullen
00:47:52
+00:11:54
40.2%
90th
Steven Teal
00:49:13
+00:13:15
47.6%
93rd
Phillip Larter
00:49:31
+00:13:33
49.2%
95th
Matthew Scrivener
00:49:51
+00:13:53
50.3%
100th
Ashley Eastwood
00:50:06
+00:14:08
52.9%
105th
Neil Willcocks
00:50:45
+00:14:47
55.6%
107th
Wayne McIntosh
00:50:54
+00:14:56
56.6%
116th
Robert Smith
00:52:19
+00:16:21
61.4%
118th
David Farrer
00:52:31
+00:16:33
62.4%
129th (26th)
Elouise Sylkie Pemberton
00:54:11
+00:18:13
68.3%
130th
Graham Denney
00:54:20
+00:18:22
68.8%
132nd
David Greenwood
00:54:31
+00:18:33
69.8%
135th (28th)
Nicola Regan
00:55:03
+00:19:05
71.4%
142nd (33rd)
Charis Rowlands
00:56:22
+00:20:24
75.1%
145th (34th)
Gillian Greenwood
00:56:34
+00:20:36
76.7%
152nd
Stephen Scrivener
00:57:59
+00:22:01
80.4%
154th
Phillip Murphy
00:58:42
+00:22:44
81.5%
155th
Andy Lamb
00:58:50
+00:22:52
82.0%
189th (57th)
Elizabeth Murphy
01:10:28
+00:34:30
100.0%
FASTEST 10 TAC MEN
00:37:04
Dale Grimshaw
2015
00:38:03
Chris Quigley
2014
00:39:14
Stephen Hall
2016
00:39:20
Graham Rose
2014
00:39:26
Dave Potter
2015
00:39:27
Frazer Durris
2014
00:39:41
Adrian Blackledge
2016
00:39:46
Paul Brown
2015
00:40:31
Luke Turner
2016
00:41:35
Lee Ellis
2014
FASTEST 10 TAC LADIES
00:41:02
Autumn Pearson
2015
00:43:36
Annie Sharp
2014
00:44:14
Nicola Nuttall
2016
00:45:15
Helen Buchan
2014
00:47:02
Michelle Brooks
2014
00:50:53
Charis Rowlands
2015
00:51:25
Deborah Stevenson
2015
00:52:23
Jean Baistow
2014
00:52:40
Fiona Pudge
2015
00:53:26
Nicola Regan
2015
July 2016
30
COWLING
FELL RACE
30
FELL RACE
30
SUMMIT
FELL RACE
30
CONISTON
ULTRA
29
BARROWFORD
ROAD RACE
29
BARROWFORD
ROAD RACE
29
CONISTON
ULTRA
29
BARROWFORD
ROAD RACE
28
AMBLESIDE
FELL RACE
27
PADIHAM
ROAD RACE
27
BACUP
FELL RACE
24
ROAD RACE
24
ROAD RACE
23
AMBLESIDE
ULTRA
21
TODMORDEN
TRAIL RACE
20
WIDDOP
FELL RACE
17
CRACOE
FELL RACE
17
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
17
TRAIL RACE
17
BOLTON
TRIATHLON
17
ROAD RACE
16
LLANBERIS
FELL RACE
16
ROAD RACE
13
TRAIL RACE
10
NELSON
ROAD RACE
10
LEEDS
ROAD RACE
07
TRAIL RACE
07
SILSDEN
ROAD RACE
07
TODMORDEN
TRAIL RACE
06
STIRTON
FELL RACE
06
TRAIL RACE
05
TODMORDEN
FELL RACE
03
KESWICK
FELL RACE
03
ROAD RACE
03
TRAWDEN
MULTI-TERRAIN
03
MULTI-TERRAIN
03
MULTI-TERRAIN
03
MULTI-TERRAIN
03
TRAIL RACE
02
ROAD RACE
02
REDDITCH
TRIATHLON