Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Littleborough 10K
ROAD RACE ON SUNDAY 27 SEPTEMBER 2015 AT 10.00 AM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:35:01  •  WINNER (F) 00:42:38  •  163 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(7 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
30th
Mark Fawcett
00:42:57
+00:07:56
18.4%
32nd
David Howard
00:43:11
+00:08:10
19.6%
42nd
John McDonald
00:45:13
+00:10:12
25.8%
63rd
Robert Smith
00:48:42
+00:13:41
38.7%
66th (8th)
Fran Pearson
00:49:07
+00:14:06
40.5%
72nd
Ashley Eastwood
00:49:53
+00:14:52
44.2%
92nd
David Pickles
00:52:35
+00:17:34
56.4%
FASTEST 10 TAC MEN
00:41:07
Adam Howard
2014
00:41:33
Pete Baistow
2013
00:42:13
Dale Grimshaw
2014
00:42:57
Mark Fawcett
2015
00:43:11
David Howard
2015
00:43:35
John McDonald
2014
00:44:19
Colin Smith
2013
00:44:30
James Williamson
2014
00:46:32
Ashley Eastwood
2013
00:48:42
Robert Smith
2015
FASTEST 10 TAC LADIES
00:42:37
Christina Singleton
2013
00:44:46
Michelle Brooks
2014
00:48:27
Fran Pearson
2016
00:52:55
Jean Baistow
2013
00:54:26
Elouise Sylkie Pemberton
2016
September 2015
27
LITTLEBOROUGH
ROAD RACE
27
PRESTON
ROAD RACE
27
TRAIL RACE
26
MULTI-TERRAIN
26
BLAENAU FFESTINIOG
TRAIL RACE
26
CLIVIGER
FELL RACE
20
EMBSAY
FELL RACE
20
FELL RACE
20
ROSTHWAITE
FELL RACE
20
MULTI-TERRAIN
20
ROAD RACE
20
ROAD RACE
20
ROAD RACE
20
DUATHLON
19
WASDALE HEAD
FELL RACE
19
AMBLESIDE
FELL RACE
19
MYTHOLMROYD
FELL RACE
19
LDWA
19
GUISBOROUGH
ULTRA
19
ULVERSTON
ULTRA
19
OSLO
ROAD RACE
13
FELL RACE
13
FELL RACE
13
BURNSALL
FELL RACE
13
ROAD RACE
13
FELL RACE
13
FELL RACE
13
FELL RACE
13
NEWCASTLE
ROAD RACE
13
KINGSTON UPON HULL
ROAD RACE
12
ROAD RACE
12
ROAD RACE
12
AMBLESIDE
ULTRA
12
RELAY
09
TRAIL RACE
06
WIGAN
ROAD RACE
05
BLACKSHAW HEAD
FELL RACE
05
FORT WILLIAM
FELL RACE
05
GLENRIDDING
FELL RACE
03
WHITWORTH
FELL RACE
01
KILNSEY
FELL RACE