Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Fleetwood Half Marathon
ROAD ON SUNDAY 20 AUGUST 2017 AT 10.00 AM
DISTANCE
13.1 MILES
RACE STATS
WINNER 01:08:39  •  WINNER (F) 01:23:26  •  548 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(3 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
100th
Ben Harrison
01:41:20
+00:32:41
18.2%
257th (44th)
Linda Ensby
01:57:24
+00:48:45
46.9%
372nd
Graham Denney
02:09:07
+01:00:28
67.9%
FASTEST 10 TAC MEN
01:24:11
Dave Potter
2013
01:25:54
Matthew Haworth
2011
01:27:14
Adam Howard
2016
01:27:40
Graham Rose
2013
01:29:19
Darren Horner
2011
01:29:30
Simon Kelly
2011
01:33:01
Lee Booth
2014
01:35:12
Scott Grant
2011
01:36:09
Andrew Haworth
2010
01:36:20
Derrick Marsh
2012
FASTEST 10 TAC LADIES
01:42:15
Autumn Pearson
2014
01:57:24
Linda Ensby
2017
02:06:55
Verity Brown
2016
02:10:05
Elizabeth Allison
2014
02:16:47
Suzanne Davies
2015
August 2017
30
ENNERDALE
FELL
30
CLACTON-ON-SEA
ROAD
29
LITTLEBOROUGH
ROAD
28
TOCKHOLES
FELL
27
TRAIL
26
LANCASTER
ROAD
26
CHIPPING
FELL
26
PENDLETON
FELL
24
MULTI-TERRAIN
20
FELL
20
MULTI-TERRAIN
20
ROAD
19
BURNSALL
FELL
19
GARGRAVE
FELL
19
FELL
19
FELL
16
LOVECLOUGH
FELL
13
ROAD
13
TRAWDEN
FELL
13
ROAD
12
ULTRA
12
ARNCLIFFE
FELL
09
HASLINGDEN
FELL
06
ROAD
06
WORSTHORNE
TRAIL
05
HELLIFIELD
FELL
05
FELL
05
FELL
05
FELL
05
FELL
03
TRAIL
03
GARGRAVE
FELL
03
FELL
02
WATERFOOT
FELL