Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Weets
FELL RACE ON WEDNESDAY 17 JUNE 2009 AT 2.00 PM
DISTANCE
5.4 MILES
ASCENT
1800 FEET
RACE STATS
WINNER 00:40:16  •  WINNER (F) 00:47:19  •  96 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2011  •  2009
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(3 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
25th
Peter Stobbs
00:47:00
+00:06:44
26.0%
57th
John McDonald
00:53:15
+00:12:59
59.4%
60th
Matthew Haworth
00:54:07
+00:13:51
62.5%
FASTEST 10 TAC MEN
00:40:45
John Whiteside
2016
00:43:33
Nick Gaskell
2014
00:46:23
Ryan Belshaw
2013
00:46:31
Kevin Salter
2017
00:47:00
Peter Stobbs
2009
00:47:28
Andrew Braithwaite
2016
00:47:28
Paul Brown
2016
00:47:30
Tom Cosway
2015
00:47:47
Chris Campbell
2013
00:48:01
Frazer Durris
2015
FASTEST 10 TAC LADIES
00:48:56
Kelly Whiteside
2015
00:52:41
Molly Ralphson
2016
00:53:12
Fiona Hall
2013
00:53:21
Autumn Pearson
2014
00:53:25
Nicola Nuttall
2016
00:55:07
Susie Pedder
2016
00:57:02
Kerrie-Anne Bretherton
2014
01:00:21
Ruth Joyce
2016
01:00:31
Nicola Regan
2015
01:01:21
Dawn Tibbs
2017
June 2009
28
TRAWDEN
TRAIL RACE
21
ROAD RACE
17
BARNOLDSWICK
FELL RACE
06
KELBROOK
FELL RACE
06
TRAIL RACE