Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Burnley Fire Station 7
ROAD RACE ON SUNDAY 2 OCTOBER 2011 AT 11.00 AM
DISTANCE
7 MILES
RACE STATS
WINNER 00:40:31  •  WINNER (F) 00:45:32  •  119 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2012  •  2011  •  2010  •  2009
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(9 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
41st
Craig Eccles
00:50:46
+00:10:15
34.5%
44th
John McDonald
00:51:24
+00:10:53
37.0%
53rd
Robert Smith
00:52:57
+00:12:26
44.5%
59th (7th)
Nicola Nuttall
00:53:44
+00:13:13
49.6%
60th
Derrick Marsh
00:53:45
+00:13:14
50.4%
79th
Mark McConville
00:57:41
+00:17:10
66.4%
92nd
Anthony Macro
01:01:31
+00:21:00
77.3%
96th
Joe Edmundson
01:02:25
+00:21:54
80.7%
DNF
Brian Baistow
00:00:00
 
 
FASTEST 10 TAC MEN
00:43:57
Heath McDonald-Noble
2010
00:44:20
Chris Quigley
2012
00:46:54
Dave Croll
2009
00:47:24
Sherif Dhaimish
2010
00:49:10
Ken Livesey
2012
00:49:13
John McDonald
2010
00:50:11
Ian Hollas
2009
00:50:16
Derrick Marsh
2009
00:50:46
Craig Eccles
2011
00:51:03
Robert Smith
2010
FASTEST 10 TAC LADIES
00:49:17
Nicola Nuttall
2012
00:58:19
Karen Lonsdale
2009
00:58:31
Kimberley Livesey
2012
00:59:28
Jill Maxfield
2012
October 2011
30
WYCOLLER
FELL RACE
30
ACCRINGTON
ROAD RACE
29
KETTLEWELL
FELL RACE
29
LLANBERIS
ROAD RACE
23
HAWORTH
FELL RACE
23
BLACKPOOL
ROAD RACE
22
X COUNTRY
22
X COUNTRY
16
ROAD RACE
15
WATH UPON DEARNE
ULTRA
09
ROAD RACE
08
MYTHOLMROYD
FELL RACE
02
ROAD RACE
02
RELAY