Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Kelbrook
FELL RACE ON SATURDAY 2 JUNE 2012 AT 2.00 PM
DISTANCE
3.4 MILES
ASCENT
700 FEET
RACE STATS
WINNER 00:20:53  •  WINNER (F) 00:24:59  •  98 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010  •  2009
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(13 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
23rd
Scott Grant
00:25:43
+00:04:50
23.5%
33rd
Chris Campbell
00:27:05
+00:06:12
33.7%
53rd (6th)
Nicola Nuttall
00:28:45
+00:07:52
54.1%
55th
Ashley Eastwood
00:29:02
+00:08:09
56.1%
56th
Harry Kaye
00:29:15
+00:08:22
57.1%
59th
John McDonald
00:29:28
+00:08:35
60.2%
60th
Ken Livesey
00:29:35
+00:08:42
61.2%
63rd
John Edmondson
00:29:51
+00:08:58
64.3%
68th
David Smith
00:30:29
+00:09:36
69.4%
74th (10th)
Jenny Garside
00:31:28
+00:10:35
75.5%
77th (12th)
Karen Wood
00:31:48
+00:10:55
78.6%
85th (14th)
Alison Sugden
00:34:00
+00:13:07
86.7%
95th (19th)
Kimberley Livesey
00:36:38
+00:15:45
96.9%
FASTEST 10 TAC MEN
00:23:58
Nicholas Cook
2014
00:24:14
John Whiteside
2015
00:24:27
Darren Holland
2013
00:25:20
Chris Campbell
2011
00:25:20
Dave Potter
2014
00:25:30
Dean Ralphson
2011
00:25:39
Daniel Bolton
2013
00:25:43
Scott Grant
2012
00:25:50
Paul Brown
2010
00:26:19
Chris Quigley
2013
FASTEST 10 TAC LADIES
00:26:57
Molly Ralphson
2010
00:28:02
Autumn Pearson
2016
00:28:20
Kelly Whiteside
2015
00:28:45
Nicola Nuttall
2012
00:29:07
Christina Singleton
2013
00:29:17
Helen Buchan
2014
00:29:50
Fiona Hall
2011
00:30:30
Fionnuala Swann
2014
00:30:54
Alison Hoyle
2010
00:31:28
Jenny Garside
2012
June 2012
29
ROAD RACE
26
WORSTHORNE
TRAIL RACE
24
TRAWDEN
MULTI-TERRAIN
24
TRIATHLON
17
ROAD RACE
17
NELSON
ROAD RACE
16
CONONLEY
FELL RACE
16
BUCKDEN
FELL RACE
13
OTLEY
ROAD RACE
10
ROAD RACE
08
FELL RACE
04
AUSTWICK
FELL RACE
03
LONGRIDGE
ROAD RACE
03
RAWTENSTALL
TRIATHLON
02
KELBROOK
FELL RACE
02
FELL RACE