Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
LATEST Bronte Way
FELL ON SUNDAY 28 OCTOBER 2018 AT 11.00 AM
DISTANCE
8 MILES
ASCENT
1150 FEET
RACE STATS
WINNER 00:51:58  •  WINNER (F) 01:00:20  •  175 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010  •  2009  •  2008
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(10 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
33rd
Dale Grimshaw
01:05:50
+00:13:52
18.9%
40th
Andrew Fairburn
01:08:01
+00:16:03
22.9%
92nd
Mark McConville
01:19:23
+00:27:25
52.6%
95th (21st)
Dawn Tibbs
01:20:19
+00:28:21
54.3%
136th
Darren Parkinson
01:30:43
+00:38:45
77.7%
151st
Graham Odgers
01:35:23
+00:43:25
86.3%
154th
Phillip Murphy
01:37:01
+00:45:03
88.0%
162nd (62nd)
Elizabeth Allison
01:40:28
+00:48:30
92.6%
167th (66th)
Deborah Stevenson
01:44:26
+00:52:28
95.4%
168th (67th)
Tracy Parkinson
01:44:27
+00:52:29
96.0%
FASTEST 10 TAC MEN
00:56:00
John Whiteside
2015
01:01:02
Steven Gregory
2012
01:01:49
Dave Potter
2012
01:02:52
Jim Garside
2011
01:03:13
Dean Ralphson
2010
01:03:36
Peter Stobbs
2009
01:03:53
Darren Holland
2013
01:03:53
David McCabe
2016
01:04:00
Paul Brown
2015
01:04:41
Frazer Durris
2016
FASTEST 10 TAC LADIES
01:06:28
Debbie Earnshaw
2013
01:06:29
Molly Ralphson
2010
01:16:18
Alison Hoyle
2010
01:16:51
Fionnuala Swann
2008
01:17:12
Kerrie-Anne Bretherton
2013
01:17:48
Michelle Brooks
2014
01:20:19
Dawn Tibbs
2018
01:28:54
Karen Wood
2012
01:29:09
Rachel Whalley
2012
01:29:11
Autumn Pearson
2012
October 2018
28
WYCOLLER
FELL
28
ROAD
28
GLENRIDDING
TRAIL
27
TRAIL
25
TRAIL
21
COLNE
ROAD
21
ROAD
21
ROAD
21
ROAD
21
AMSTERDAM
ROAD
21
AMSTERDAM
ROAD
20
TRAIL
20
ROAD
14
BLACKPOOL
ROAD
14
ROAD
14
ROAD
14
ROAD
13
X COUNTRY
13
AMBLESIDE
FELL
07
PENISTONE HILL
FELL
07
KNOWSLEY
ROAD
07
ROAD
07
ROAD
06
TRAIL