Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Pendle Juniors (U11)
FELL ON SATURDAY 7 APRIL 2018 AT 12.10 PM
RACE STATS
WINNER 00:05:07  •  WINNER (F) 00:05:29  •  44 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(8 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
7th
Callum Singleton
00:05:34
+00:00:27
15.9%
10th
George Camara
00:05:37
+00:00:30
22.7%
14th
Harry Jordan
00:05:43
+00:00:36
31.8%
18th
Louie Woodruff
00:05:56
+00:00:49
40.9%
22nd (8th)
Agatha Taylor
00:06:18
+00:01:11
50.0%
23rd (9th)
Leah Harvey
00:06:22
+00:01:15
52.3%
31st (12th)
Lottie Hesketh
00:06:44
+00:01:37
70.5%
44th (23rd)
Lola-Mae Sims
00:08:20
+00:03:13
100.0%
10 FASTEST TAC BOYS
00:05:34
Callum Singleton
2018
00:05:37
George Camara
2018
00:05:43
Harry Jordan
2018
00:05:56
Louie Woodruff
2018
00:06:13
Ben Stratton
2017
00:07:04
Daniel Phillips
2017
00:08:03
Charlie Ellison
2017
10 FASTEST TAC GIRLS
00:06:18
Agatha Taylor
2018
00:06:22
Leah Harvey
2018
00:06:44
Lottie Hesketh
2018
00:07:30
Ruby Fort
2017
00:07:51
Isobel Beechey
2017
00:08:20
Lola-Mae Sims
2018
00:10:27
Scarlett McIlvenny
2017
April 2018
18
FELL
18
FELL
14
FELL
14
FELL
14
FELL
14
FELL
14
FELL
10
HAWORTH
FELL
07
FELL
07
FELL
07
FELL
07
FELL
07
FELL
03
HAWORTH
FELL