Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Wadsworth Half Trog
FELL RACE ON SUNDAY 9 NOVEMBER 2014 AT 11.30 AM
DISTANCE
9.1 MILES
ASCENT
1400 FEET
RACE STATS
WINNER 01:05:20  •  WINNER (F) 01:23:29  •  105 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2016  •  †2015  •  2014  •  2013  •  2011
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(4 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
39th (4th)
Molly Ralphson
01:30:09
+00:24:49
37.1%
40th
Dean Ralphson
01:30:10
+00:24:50
38.1%
77th
Andrew Graham
01:44:07
+00:38:47
73.3%
96th
Wayne McIntosh
01:57:15
+00:51:55
91.4%
FASTEST 10 TAC MEN
01:28:31
David Edmondson
2016
01:30:10
Dean Ralphson
2014
01:34:37
James Williamson
2015†
01:35:05
Matthew Wilcock
2016
01:35:07
Andrew Braithwaite
2015†
01:38:56
Paul Brown
2016
01:43:32
Andrew Graham
2016
01:48:35
John McDonald
2011
01:48:46
Craig Eccles
2011
01:51:32
David Cummings
2013
FASTEST 10 TAC LADIES
01:30:09
Molly Ralphson
2014
01:40:13
Fionnuala Swann
2016
02:04:17
Michelle Brooks
2015†
November 2014
30
FELL RACE
29
X COUNTRY
29
SALWICK
ROAD RACE
27
MULTI-TERRAIN
23
ROAD RACE
23
FELL RACE
23
ROAD RACE
20
MULTI-TERRAIN
16
ROAD RACE
16
PRESTON
ROAD RACE
16
ISTANBUL
ROAD RACE
16
ROAD RACE
15
X COUNTRY
15
X COUNTRY
15
X COUNTRY
15
FELL RACE
09
HEBDEN BRIDGE
FELL RACE
09
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
08
BARROWFORD
ROAD RACE
08
X COUNTRY
02
ROAD RACE
02
BAXENDEN
TRAIL RACE
02
ROAD RACE
02
WARRINGTON
ROAD RACE
02
ULTRA
01
TODMORDEN
FELL RACE
01
KIRKBY STEPHEN
FELL RACE
01
GLENRIDDING
TRAIL RACE