Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Wadsworth Half Trog
FELL RACE ON SUNDAY 8 NOVEMBER 2015 AT 11.30 AM
DISTANCE
9.1 MILES
ASCENT
1400 FEET
RACE STATS
WINNER 01:12:16  •  WINNER (F) 01:39:18  •  83 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2016  •  †2015  •  2014  •  2013  •  2011
FOOTNOTE †
2015 - New route in 2015
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(8 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
21st
James Williamson
01:34:37
+00:22:21
25.3%
23rd
Andrew Braithwaite
01:35:07
+00:22:51
27.7%
35th
Dean Ralphson
01:39:52
+00:27:36
42.2%
43rd
Matthew Wilcock
01:45:34
+00:33:18
51.8%
54th
Andrew Graham
01:55:32
+00:43:16
65.1%
55th
Adam Wallwork
01:55:33
+00:43:17
66.3%
62nd (4th)
Michelle Brooks
02:04:17
+00:52:01
74.7%
63rd
Mick Dobson
02:04:19
+00:52:03
75.9%
FASTEST 10 TAC MEN
01:28:31
David Edmondson
2016
01:30:10
Dean Ralphson
2014
01:34:37
James Williamson
2015†
01:35:05
Matthew Wilcock
2016
01:35:07
Andrew Braithwaite
2015†
01:38:56
Paul Brown
2016
01:43:32
Andrew Graham
2016
01:48:35
John McDonald
2011
01:48:46
Craig Eccles
2011
01:51:32
David Cummings
2013
FASTEST 10 TAC LADIES
01:30:09
Molly Ralphson
2014
01:40:13
Fionnuala Swann
2016
02:04:17
Michelle Brooks
2015†
November 2015
29
FELL RACE
28
X COUNTRY
28
SALWICK
ROAD RACE
26
MULTI-TERRAIN
22
ROAD RACE
22
ROAD RACE
21
AMBLESIDE
FELL RACE
21
TRAIL RACE
19
MULTI-TERRAIN
18
BARLEY
FELL RACE
16
ROAD RACE
15
ROAD RACE
15
PRESTON
ROAD RACE
15
ISTANBUL
ROAD RACE
14
FELL RACE
12
MULTI-TERRAIN
08
HEBDEN BRIDGE
FELL RACE
08
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
07
BARROWFORD
ROAD RACE
07
X COUNTRY
07
X COUNTRY
07
X COUNTRY
07
TODMORDEN
FELL RACE
07
X COUNTRY
07
X COUNTRY
07
X COUNTRY
07
WARRINGTON
ROAD RACE
02
BAXENDEN
TRAIL RACE
01
ROAD RACE
01
ROAD RACE
01
ULTRA
01
ULTRA