Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Wharfedale Off-Road Half Marathon
TRAIL ON SATURDAY 7 JUNE 2014 AT 11.00 AM
DISTANCE
13.2 MILES
RACE STATS
WINNER 01:26:59  •  WINNER (F) 01:46:25  •  367 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2011  •  2009
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(4 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
52nd
Paul Hartley
01:50:29
+00:23:30
14.2%
107th (9th)
Fiona Hall
02:00:35
+00:33:36
29.2%
176th (22nd)
Michelle Brooks
02:09:46
+00:42:47
48.0%
252nd (49th)
Lorna Balmer
02:23:18
+00:56:19
68.7%
FASTEST 10 TAC MEN
01:46:48
Peter Stobbs
2009
01:50:29
Paul Hartley
2014
01:52:30
Dean Ralphson
2013
01:55:49
Andrew Haworth
2011
02:06:26
Stephen White
2017
FASTEST 10 TAC LADIES
01:49:42
Molly Ralphson
2013
02:00:35
Fiona Hall
2014
02:09:46
Michelle Brooks
2014
02:11:47
Beverley Thompson
2016
02:18:02
Lucy Brown
2017
02:23:18
Lorna Balmer
2014
02:37:53
Verity Brown
2016
02:38:19
Jill Beechey
2015
June 2014
29
ROAD
29
FLEETWOOD
ROAD
29
ROAD
29
TRIATHLON
28
LANCASTER
ROAD
26
TODMORDEN
TRAIL
26
RELAY
22
ROAD
21
COED Y BRENIN
TRAIL
21
BUCKDEN
FELL
19
FELL
18
RELAY
15
SUTTON
FELL
15
HAWKSWICK
FELL
15
FELL
15
BISPHAM
ROAD
15
NORDEN
FELL
14
MULTI-TERRAIN
14
LDWA
13
NORDEN
ROAD
11
OTLEY
ROAD
11
HOLCOMBE BROOK
FELL
10
WORSTHORNE
TRAIL
08
KETTLEWELL
FELL
08
FELL
08
ROAD
08
MORECAMBE
ROAD
08
CHESTER
TRIATHLON
07
BARNOLDSWICK
FELL
07
TRAIL
07
ULTRA
05
TRAIL
05
HEBDEN BRIDGE
FELL
04
LITTLEBOROUGH
ROAD
01
EDENFIELD
FELL
01
PENWORTHAM
MULTI-TERRAIN