Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Fastrax 5K
ROAD ON SUNDAY 12 FEBRUARY 2017 AT 11.00 AM
DISTANCE
5 KM
RACE STATS
WINNER 00:16:12  •  WINNER (F) 00:18:38  •  68 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2017  •  2017  •  2017
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(12 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
7th
Stephen Hall
00:16:40
+00:00:28
10.3%
20th
Adam Howard
00:18:50
+00:02:38
29.4%
23rd
Adrian Blackledge
00:19:22
+00:03:10
33.8%
26th
Jamie Osborne
00:19:46
+00:03:34
38.2%
29th (2nd)
Christina Singleton
00:19:53
+00:03:41
42.6%
40th
James Crook
00:21:32
+00:05:20
58.8%
44th (7th)
Isabel Hartley
00:22:18
+00:06:06
64.7%
48th (9th)
Tanya Bunkham
00:23:15
+00:07:03
70.6%
59th
Ian Barton
00:26:00
+00:09:48
86.8%
62nd (17th)
Karen Windle
00:28:06
+00:11:54
91.2%
65th (19th)
Mo Boden
00:28:54
+00:12:42
95.6%
67th (20th)
Elaine Holdsworth
00:29:18
+00:13:06
98.5%
FASTEST 10 TAC MEN
00:16:10
Mark Lord
2017
00:16:39
Nick Gaskell
2017
00:16:40
Stephen Hall
2017
00:17:28
Ben Walmsley
2017
00:17:48
Luke Turner
2017
00:18:07
Kevin Salter
2017
00:18:47
Frazer Durris
2017
00:18:50
Adam Howard
2017
00:19:22
Adrian Blackledge
2017
00:19:46
Jamie Osborne
2017
FASTEST 10 TAC LADIES
00:19:40
Autumn Pearson
2017
00:19:53
Christina Singleton
2017
00:20:47
Nicola Nuttall
2017
00:21:19
Sophie Stanworth
2017
00:21:30
Abigail Stratton
2017
00:22:18
Isabel Hartley
2017
00:23:15
Tanya Bunkham
2017
00:24:03
Elouise Sylkie Pemberton
2017
00:24:26
Jenny McAndrew
2017
00:25:25
Elizabeth Allison
2017
February 2017
26
ILKLEY
FELL
26
ROAD
26
RADCLIFFE
MULTI-TERRAIN
26
TRAIL
26
ROAD
26
TRIATHLON
26
ROAD
25
TRAIL
25
HALIFAX
FELL
25
BLACKPOOL
ROAD
19
ROAD
19
ROAD
19
TRAWDEN
TRAIL
18
TRAIL
18
TODMORDEN
FELL
18
FELL
18
FELL
12
LITTLEBOROUGH
FELL
12
BARROWFORD
ROAD
12
BARROWFORD
ROAD
11
X COUNTRY
05
ALSAGER
ROAD
05
BLACKBURN
ROAD
05
SOUTHPORT
ROAD
05
BLACKBURN
ROAD
05
HAWKSHEAD
TRAIL
05
SOUTHPORT
ROAD
05
HAWKSHEAD
TRAIL
05
DEWSBURY
ROAD
04
HEBDEN BRIDGE
FELL