Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Royal Rumble
FELL ON MONDAY 28 AUGUST 2017 AT 6.15 PM
DISTANCE
5 MILES
ASCENT
960 FEET
RACE STATS
WINNER 00:34:59  •  WINNER (F) 00:41:00  •  71 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(4 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
23rd
Adrian Blackledge
00:43:15
+00:08:16
32.4%
30th
John McDonald
00:45:50
+00:10:51
42.3%
36th (3rd)
Dawn Tibbs
00:47:56
+00:12:57
50.7%
45th
Allan Boult
00:52:21
+00:17:22
63.4%
FASTEST 10 TAC MEN
00:43:15
Adrian Blackledge
2017
00:45:50
John McDonald
2017
00:52:21
Allan Boult
2017
FASTEST 10 TAC LADIES
00:47:56
Dawn Tibbs
2017
August 2017
30
ENNERDALE
FELL
30
CLACTON-ON-SEA
ROAD
29
LITTLEBOROUGH
ROAD
29
KILNSEY
FELL
28
TOCKHOLES
FELL
27
TRAIL
26
LANCASTER
ROAD
26
CHIPPING
FELL
26
PENDLETON
FELL
24
MULTI-TERRAIN
20
FELL
20
MULTI-TERRAIN
20
ROAD
19
BURNSALL
FELL
19
GARGRAVE
FELL
19
FELL
19
FELL
16
LOVECLOUGH
FELL
13
ROAD
13
TRAWDEN
FELL
13
ROAD
12
ULTRA
12
ARNCLIFFE
FELL
09
HASLINGDEN
FELL
06
ROAD
06
WORSTHORNE
TRAIL
05
HELLIFIELD
FELL
05
FELL
05
FELL
05
FELL
05
FELL
03
TRAIL
03
GARGRAVE
FELL
03
FELL
02
WATERFOOT
FELL