Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Red Rose XC League - Leigh (Men)
X COUNTRY ON SATURDAY 13 OCTOBER 2018 AT 2.15 PM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:33:45  •  197 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(10 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
48th
Paul Redman
00:40:16
+00:06:31
24.4%
63rd
Dave Lord
00:41:32
+00:07:47
32.0%
86th
Jamie Osborne
00:42:55
+00:09:10
43.7%
91st
Adrian Blackledge
00:43:19
+00:09:34
46.2%
93rd
James Crook
00:43:32
+00:09:47
47.2%
95th
Kevin Fenton-Clough
00:43:39
+00:09:54
48.2%
140th
Chris O'Brien
00:47:20
+00:13:35
71.1%
173rd
Mark Walsh
00:51:12
+00:17:27
87.8%
176th
Darren Parkinson
00:51:49
+00:18:04
89.3%
180th
Mark Pemberton
00:52:52
+00:19:07
91.4%
FASTEST 10 TAC MEN
00:37:00
Dave Lord
2013
00:37:24
Graham Rose
2013
00:37:25
Chris Singleton
2017
00:37:37
Dave Potter
2013
00:37:39
Heath McDonald-Noble
2012
00:38:47
Martin Greenwood
2015
00:39:09
Simon Kelly
2011
00:39:23
Nick Gaskell
2016
00:39:41
Dave Croll
2011
00:39:59
Paul Oldham
2017
October 2018
28
WYCOLLER
FELL
28
ROAD
28
GLENRIDDING
TRAIL
27
TRAIL
25
TRAIL
21
COLNE
ROAD
21
ROAD
21
ROAD
21
ROAD
21
AMSTERDAM
ROAD
21
AMSTERDAM
ROAD
20
TRAIL
20
ROAD
14
BLACKPOOL
ROAD
14
ROAD
14
ROAD
14
ROAD
13
X COUNTRY
13
AMBLESIDE
FELL
07
PENISTONE HILL
FELL
07
KNOWSLEY
ROAD
07
ROAD
07
ROAD
06
TRAIL